Kışın Günü Birlik Yapabileceğiniz Turlar Listesi

Hafta sonunuzu değerlendirebileceğiniz aynı zamanda çok yorucu olmayan yurt içi gidebileceğiniz bir çok tur avantajı mevcut.

Sömestr tatili yaklaştı hatta dolayısıyla ailelerde artık çocuklarının tatile girmesini alternatife dönüştürerek gezilecek yerler aramaya başladılar bile. Günübirlik turlar bu konuda en çok talep edilenler arasında. Hem gidiş dönüşlerin yakın olması sizi yormayacak hem de kısa bir tatil içerisine pek çok alternatifi bir araya getireceksiniz. Günü birlik tatil turları kapsamında sömestr için düşünüyorsanız 15 günlük bir süreniz var ve bunu farklı alternatifler şeklinde değerlendirebilirsiniz. Kartepe turu bunlardan bir tanesi olabilir ya da Sapanca turu. Hatta Eskişehir turu dahi düşünebilirsiniz. Çünkü Eskişehir’de gidip görmeniz gereken o kadar çok yer var ki. Zaman çok hızlı bir şekilde akıyor ve bu hızlı akıp giden zaman içerisinde de kendinize ve ailenize güzel jestler yapmak size iyi gelecek. Pek çok aileye baktığımız da gün boyunca çalışıyor olduklarını görüyoruz ve bu çalışma hayatı onları da bir hayli yıpratıyor. Dolayısıyla bu yıl kendinize farklı alternatifler yaratabilirsiniz.

Kışı günü birlik turlar denildiğinde ise ilk akla gelen Uludağ turu oluyor. Hem güzel bir kayak yaparak zamanınızı değerlendiriyorsunuz hem de keyifli zamanlar geçirerek hayatınızı daha renkli hale geriyorsunuz. Günü birlik turlar için kendinize çok fazla zaman ayırmıyor olmanız da avantaj sağlıyor. Kısa bir hafta sonu tatilinde iyi bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla, eşinizle ya da arkadaşlarınızla Uludağ’a geldiğiniz de kayak yaparak kendinizi tatmin edebilirsiniz. Bu sayede hem haftaya daha iyi bir başlangıç yapma fırsatı hem de yoğun iş yaşantınızdan kısa süreliğine de uzaklaşmış olacaksınız. Tur kapsamı ile ilgili olarak sitemiz üzerinden bir inceleme yapabilir ve aklınıza gelen bir tur programını tercih edebilirsiniz. Size kolaylık olması açısından biz birkaç tane turdan size bahsedelim.

SÖMESTRE DÖNEMİ GÜNÜBİRLİK SKİ PASS DAHİL ULUDAĞ TURU
Tur İstanbul’dan lüks araçlarla alınmayla başlıyor ve Uludağ’ a indiğinizde sizi oradan yine karşılıyorlar. Tur içerisinde öğle yemeği olan ve olmayan şeklinde iki türlü seçeneğiniz var ve iki seçenekte de fiyatlar belirtilmiş.  Turun başlama tarihleri 20, 21, 27, 28 Ocak 2018 ve 03, 04 Şubat 2018 olarak belirlenmiş. Turun fiyatı 2-3 kişilik odalarda tek kişi fiyatıdır. Satın alma işleminin ardından rezervasyon yaptırarak yerinizin ayrılmasını sağlayabiliyorsunuz. 

Tur Kapsamında Olan Hizmetler

  • Lüks Araçlar İle Ulaşım
  • Araçta Kahvaltı Paketi
  • Araç İçin İkramlar
  • Milli Park Giriş Ücretleri
  • Rehberlik Hizmeti

Sınırsız Ski Pass Kullanımı  (50 TL Depozito Alınır. Dönüşte SKİ PASS Kartının Teslimiyle İade Edilir) (Uzun Süreli Kullanımı Olan SKİ PASS Kartının Kaybedilmesi Halinde Kalan Kullanım Ücreti Talep Edilir)

Uludağ turunun ardından isterseniz size bir başka tur seçeneği olan Günübirlik Yedigöller Turundan da bahsedelim.

GÜNÜBİRLİK YEDİGÖLLER TURU
Yedigöller doğa harikası bir alan Cumartesi ve Pazar seçeneğiniz var.  Turun gerçekleştirileceği tarihler ise 07 Ekim 2017 - 26 Kasım 2017 Arası Her Cumartesi – Pazar. Tur fiyatının kişi başı olduğunu söyleyelim. Bunda da yine satın alma sonrasında rezervasyon işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.
Sömestr tatil dönemi oldukça verimli geçebilir. Bunun içinde kendinize iyi bir tatil planlaması yaparak farklı alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Zaman içerisinde kendinizi mutlu edebilmek ve istediğiniz bir tur avantajlarından faydalanarak güzel alternatifler geliştirebilirsiniz. Şehrikeyf sitemiz üzerinde farklı tur firmalarının paket turları hakkında bilgiler alabilir isterseniz satın alma yapabilirsiniz.  


Etiketler



İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar: