Kıbrıs Gece Hayatı

Türkiye’den uzakta tatil yapmak isteyenlerin adreslerinden birisi Kıbrıs. Doğal güzellikleriyle ve farklı eğlence anlayışları ile tüm dikkatleri üstüne çeken Kıbrıs’a tatil planı yapıyorsanız Kıbrıs gece hayatı ile ilgili birçok şeyi bilmeniz gerekiyor.

Vizesiz turlar ile Kıbrıs’a yakın zamanda gidecekseniz Kıbrıs turuna çıkmadan önce Kıbrıs’ta ne yapmak istediğinize karar verin. Tatile dinlenmek amaçlı çıkıyorsanız Kıbrıs’ta harika koylar bulunuyor ve bu koylarda Türkiye’deki günlük kiralık evlere benzer villalar bulunuyor. Ailesiyle gidecek olanlar için bu tatil villaları oldukça uygun fiyatlı. Kıbrıs’a 3-4 arkadaş grubuyla gidiyorsanız ve amacınız kaliteli eğlence ise Kıbrıs gece hayatı hakkında detaylı bir araştırma yapmanız sizin için iyi bir seçenek olabilir. 
 

Eğlenceye Doyamayanların Adresi Kıbrıs

Eğlence ve gece hayatı dendiğinde Rusya’dan sonra akla elbette Kıbrıs gelir. İstanbul’dan 1.30 saatlik bir uçak yolculuğunun ardından Kıbrıs’a inebilir ve unutulmaz tatiliniz için şehri gezmeyi tercih edebilirsiniz. Kıbrıs’ta geceleri eğlenmek ve farklı içkilerin tatlarına bakmak istiyorsanız gündüz çok fazla yorulacak aktiviteleri yapmamanızı öneririz. Zira, geceleri epey canlı ve hareketli geçecektir. 
Kıbrıs’ta bilindiği üzere casinolara gidebilir ve kısa bir oyunun ardından rotanızı Kıbrıs gece kulüplerine çevirebilirsiniz. Amacınız güzel bir müzik dinlemek ve bir iki kadeh yudumlamak ise clubları değil barları tercih edebilirsiniz. Ancak, striptiz Showlar, kostümlerle dans eden kızlarla tanışma gibi bir amacınız var ise Kıbrıs gece hayatında gitmeniz ve görmeniz gereken birkaç mekan bulunuyor.

  • Lipstick

Gönyeli’de bulunan Lipstick striptiz dans Showları ve dansçı kızlarının güzelliği ile ünlü bir mekan. Türklerin çok sevdiği Lipstick gayet uygun fiyatlı bir mekan. Rusya, Moldova ve Sırbistan gibi birçok ülkeden farklı bir gece hayatı anlayışına sahip olan Kıbrıs’ın kalbi Lipstick’te atıyor. 30 TL gibi ortalama bir rakamla Lipstick’e girebilir ve bir kadeh birşeyler içtikten sonra dilerseniz ücretini ödeyip içkilerin tadına varabilirsiniz. Birbirinden güzel kızların dans ettiği ve eğlenceli bir ortamın olduğu Lipstick’te bekarlığa veda partileri ise moda.

  • Biyax

Unicorn ve fetiş kıyafetli dansçıları gördüğünüzde Biyax’ta kendinizi cennette gibi hissedebilirsiniz. Farklı bir eğlence anlayışı ile hizmet veren Biyax Kıbrıs’ın en ünlü ve en popüler clublarından birisi olarak biliniyor. Her yıl turistlerin ilgisini toplamayı başaran Biyax’ta rahatça ve doyasıya dans etmenin bedeli 30-40 TL arasında değişebiliyor.

  • Venüs Night Club

Gazimağusa gece kulüpleri arasında yer alan Venüs Night Club Kıbrıs’ın en iyi clublarından birisi. Güvenlik açısından son derece tedbirler alınan mekanda bir problem yaşamadan eğlenmek mümkün. Kıbrıs gece hayatını en iyi şekilde görebileceğiniz Venüs Night Club’a girmek için saat 21.00 gibi mekânda olmanız yeterli. Sabaha kadar devam eden eğlencede ise içeceğiniz içkiler ise Türkiye’deki fiyatlara nazaran oldukça uygun. Gittiğiniz zaman zaten gerek içkilerden gerekse de eğlence anlayışından mekânın kalitesini anlıyor olacaksınız.

  • Hanedan Night Club

7/24 saat eğlenmek isteyenler için hizmet veren Hanedan Night Club hiç kapanmıyor. Güdüz ya da gecenin herhangi bir zaman diliminde eğlenmek isteyenlere kapılarını açan Haniden Night Club Lefkoşa merkeze sadece 10 dakika uzaklıkta. Müşterilerine özel hizmet sunan Hanedan Night Club’a genellikle turistler Showlar ve partiler için gidiyor. Araç kiralayarak kolaylıkla gidebileceğiniz Hanedan Night Club’a dilerseniz taksicilerle anlaşarak da ulaşabilirsiniz. 

Kıbrıs’a eğlenmek amacıyla gidenlerin mutlaka görmesi gereken 4 mekânı sizlerle paylaşmış olsak ta keşfedilmeyi bekleyen bir dizi club Kıbrıs’ta sizi bekliyor. Kıbrıs’ı tatil rotanız olarak seçtiyseniz yukarıda saydığımız clublara göz atabilir ya da denk geldiğiniz gözünüze iyi gelen clublara da giriş yapabilirsiniz.
 


Etiketler



İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar: